• Nederlands
  • English

Lectoraat E-Discovery

E-DiscoveryLectoraat E-Discovery Hogeschool van Amsterdam

Het lectoraat E-Discovery werkt samen met een aantal hoog aangeschreven bedrijven tijdens het jaarlijks terugkerende symposium E-Discovery. Het gaat om bedrijven die actief zijn op het gebied van, dan wel raakvlakken hebben met E-Discovery.

 

 

Tracks Inspector allows non-technical investigators to review multiple exhibits at the same time from any location.
 

www.tracksinspector.com/

Met een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van bestrijding van digitale criminaliteit helpt Schippers IT diverse onderzoeksafdelingen binnen overheidsinstellingen en het bedrijfsleven met forensische hardware en software.
 

Schippers IT

PageFreezer is a leading provider of website and social media archiving solutions to a wide range of industries including finance, legal, telecom, retail, utilities, government and post-secondary education.
 

PageFreezer

Het Forensic Intelligence Network of Excellence (FINE) is de publiek-private beroepsvereniging voor professionals die zich bezighouden met Intelligente Data Analyse op het terrein van Safety en Security.
 

www.finenet.nl/

Bij vermoeden van fraude of gepleegde fraude binnen uw organisatie staan de forensische accountants van Deloitte u bij met diverse diensten.
 

Deloitte.

ZyLAB ontwikkelt oplossingen om informatie doorzoekbaar en toegankelijk te maken.
 

ZyLAB

DataExpert is distributeur van forensische tools Encase van Guidance en FTK van AccessData. Voor meer informatie zie de website van DataExpert.
 

www.dataexpert.nl

De onderzoeksgroep Information and Language Processing Systems (ILPS ) van de Universiteit van Amsterdam houdt zich bezig met information retrieval en taalverwerking.
 

Information and Language Processing Systems (ILPS )

Ernst & Young heeft in meer dan 50 landen specialisten op het gebied van Forensic Technology & Discovery Services.
 

Ernst & Young

 

PricewaterhouseCoopers Advisory

KPMG Forensic koppelt specialistische kennis van forensische IT-technieken aan een uitgebreide ervaring met feiten- en fraudeonderzoeken.
 

KPMG

Bij Infolution wordt gewerkt aan semantische technologie die in staat is om semi- en ongestructureerde tekst machinematig te verwerken en te begrijpen.
 

Infolution

Hoffmann BV doet al sinds 1962 rechercheonderzoek en geeft preventieadviezen in en voor het bedrijfsleven en publieke sector.(Bedrijfsrecherche, Forensische Dienstverlening en Strategisch Risk Management).
 

Hoffmann BV

Fox-IT levert wereldwijd bijzondere security- en intelligence oplossingen voor overheden en maatschappelijk belangrijke organisaties. De kernactiviteiten zijn het ontwikkelen van oplossingen voor het beschermen van staatsgeheimen, het uitvoeren van digitale recherche onderzoeken en het leveren van beveiligingsexpertise in de vorm van audits, managed security services, consultancy en trainingen.
 

FoX-IT

Balance is een bureau voor advies, project en interim management. Wij zijn onderdeel van Hudson, een internationale organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van E-Discovery.
 

Balance

Euvision Technologies is a technology company that enables its customers to get more value from digital visual content by offering premier concept detection software.
 

Euvision

Dutchear is expert op het gebied van spraaktechnologie. De oplossingen van Dutchear maken processen en interfaces efficiënter, veiliger en gebruikersvriendelijker.
 

Dutchear

De Brauw Blackstone Westbroek is een bekend Nederlands advocatenkantoor. Ze zijn beschikken onder andere over een handhavings- en onderzoekspraktijk.
 

De Brauw Blackstone Westbroek

Acanthis Document Solutions heeft al ruim 15 jaar ervaring in het beheren en toegankelijk maken van (complexe) documentstromen in zowel kleine als grote organisaties en bedrijven.
 

Acanthis Document Solutions