• Nederlands

Lectoraat E-Discovery

E-DiscoveryLectoraat E-Discovery Hogeschool van Amsterdam

Home separator Symposium 2016: E-Discovery Robotisering van Informatiemanagement

Symposium 2016: E-Discovery Robotisering van Informatiemanagement

Hoe zorgen we dat een ‘bonnetje van Teeven’ nooit meer zoek kan raken? Hoe helpen we de Politie om zelf digitaal bewijsmateriaal te onderzoeken? En is robotisering in onze informatiestromen een zegen of een vloek? In het symposium E-Discovery bespreken we deze en andere actuele onderwerpen rond de robotisering van informatiemanagement.

Het lectoraat E-Discovery houdt jaarlijks een symposium. Externe en interne experts in dit vakgebied geven een overview en hun visie op de nieuwste ontwikkelingen.

Het symposium wordt bezocht door ondernemers, onderzoekers en studenten. Kennis, meningen en contacten worden uitgewisseld, Onderdeel van het programma is een informatiemarkt waar bedrijven hun diensten en innovaties presenteren. Het symposium E-Discovery Robotisering van Informatiemanagement vindt plaats op 21 april 2016 in Amsterdam